De volgende generatie Plaxis Post Processing

Geoconstruct heeft nabewerking en gegevensuitvoer in Plaxis geautomatiseerd, the next generation of Plaxis Post Processing,  waarmee we in een paar seconden alle relevante resultaten die we maar willen hebben voor alle fases of een selectie van fases uit Plaxis krijgen, van phi/c reductielijnen tot momenten- en dwarskrachtenlijnen, maar ook bijvoorbeeld ankerkrachten en waarin automatisch rekening wordt gehouden met SLS en ULS fases en eventueel met factoren over de SLS fases.

Het programma is ondertussen in de testfase, wat inhoud dat diverse klanten van ons de software testen. Zodra we groen licht krijgen vanuit Plaxis / Bentley is het programma leverbaar. Wie nu inschrijft kan de komende jaren het programma met korting krijgen, namelijk €50 per maand in plaats van €100 per maand. Hoe meer licenties je koopt hoe goedkoper het wordt.

 

In onderstaande video is meer over het programma samen met de interface te zien

Stuur ons een bericht als u op de hoogte gehouden wil worden over deze app, of als je de app wilt gaan gebruiken. Het is gratis uit te proberen tot 1 februari 2021.